< Back to partner overview

Chipsoft

Zorgprofessionals ondersteunen met de beste zorg-ICT. Dat is wat wij bij ChipSoft doen. Onze software zorgt ervoor dat iedereen in de zorg zich volledig kan richten op zijn belangrijkste taak. Met gebruiksvriendelijke oplossing, HiX en Zorgplatform, ondersteunen we zorgprofessionals bij elk denkbaar werkproces in de zorgketen. En die oplossingen perfectioneren en vernieuwen we iedere dag.

Een arts die een patiënt met COVID19 monitort op de IC? Een capaciteitsmanager die de werkdruk voor verpleegkundigen wil verminderen? HiX. HiX is het elektronisch patiëntendossier (EPD) dat met zorgprofessionals en patiënten meedenkt en tegelijkertijd zorgt voor een waterdichte financiële afhandeling van alle patiëntbehandelingen.

Met Zorgplatform bieden we een dienst die artsen in staat stelt om op te vragen bij welke andere zorgorganisaties gegevens over hun patiënten beschikbaar zijn. Met toestemming van de patiënt kan de arts vervolgens die gegevens overhalen naar zijn eigen EPD. Ook zorgt Zorgplatform voor optimale communicatie tussen gezondheidsapps voor patiënten. 

Chipsoft